Skënder Bruçaj

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skënder Bruçaj, në një intervistë për TCH ka dënuar organizatën ISIS dhe luftën në Irak dhe Siri, që ajo bën në emër të fesë islame. ISIS, sipas tij, po dëmton islamin.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply