Kush po i frynë përçarjeve në PDK-në e Gjilanit

Absurditeti që ndodh në PDK-në e Gjilanit ku në radhët e saj janë futur edhe element përçarës dhe me një të kaluar ekzakt të dyshimt.
Rasti më eklatant është Faton Milazimi me të birin e tij e disa sosh të barikaduar, ku luftën më të madhe e bëjnë për të përçarë PDK-në pa bërë zhurmë.
Babai i Faton Milazimit, Ilmi Milazimi para luftës jo që i ka shërbyer sistemit Komunist por ka qenë pjesë e tij dhe deri në momentet kur i kanë larguar ka punuar me ta.

Për Gjilanasit është i njohur për angazhimin e devotshëm që e ka bërë për një jetë të tërë duke qenë në pozita udhëheqëse të Pushtetit shtypës Jugosllav. Ndërsa tani djali i Ilmi Milazimit Fatoni me të birin Drilon Milazimi tani thirret në patriotizëm pa fre, duke i shfrytëzuar disa njerëz dhe familje me kontribut atdhetar siç është Andin Hoti.
Këta involvohen në çdo pore të PDK-së në Gjilan. Këta janë dëmtuesit e PDK-së jo vetëm në Gjilan, ku soji i tyre i lufton në heshtje figurat Kombëtare.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë