Liberalizimi i vizave

Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka publikuar një analizë, në të cilën janë dhënë detajet për rrugën që Kosova ka bërë deri më tani në procesin e liberalizimit të vizave. Analiza rikujton se Kosovës i janë vënë rreth 50 kritere më shumë sesa vendeve të tjera të Evropës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply