Liria më e fuqishme se frika

Presidenti Barack Obama u zotua se SHBA-tëdo të ndjekin këdo që planifikon sulme kundër Amerikës, në përpjekje për të siguruar amerikanët pas sulmit në Kaliforni.“Kërcënimi nga terrorizmi është real, por ne do ta përballojmë atë”, tha Obama. “Ne do ta shkatërrojmë grupin ISIS”, tha presidenti dhe premtoi se ushtria amerikane do t’i ndjekë terroristët në çdo vend që ata të fshihen.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply