Maqedonia

Kombet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin e tyre pasi policia maqedonase ka përdorur forcën për të larguar refugjatët dhe migrantët, të cilët po tentojnë që nga Greqia të hyjnë në Maqedoni.Të enjten, Qeveria ka shpallur gjendje krize, për shkak të fluksit të madh të migrantëve dhe refugjatëve.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply