Me çfarë janë marrë yjet para se të bëheshin të famshëm?

Të famshmit që sot i shohim dhe i njohim në të kaluarën kanë kryer punë tjera. Madje punë që edhe personat e thjeshtë vështirë se do t’i bënin.

Punët me të cilat janë marrë të famshmit në të kaluarën dallojnë diametralisht me profesionet e tashme, por thonë se nuk kanë zgjedhur shumë dhe janë kënaqur vetëm sa për t’i mbuluar shpenzimet mujore.

Pa e zgjatur më shumë, ju prezantojmë 8 prej të famshmëve dhe punët e tyre më të çuditshme që kanë kryer para se të arrinin famën. /NGJYRA.COM/

1WHOOPI GOLDBERG

Whoopi Goldberg – zbukuruese e kufomave

2bradpitt

Brad Pitt – maskota pulë e restorantit El Pollo Loco

3CHRISTOPHER WALKEN

Christopher Walken – zbutës i luanëve

4MATTHEW MCCONAUGHEY

Matthew Mcconaughey – pastrues i koteceve të pulave

5GENE SIMMONS

Gene Simmons – mësues i shkollës fillore

6CHANNING TATUM

Channing Tatum – striptizer

7GEORGE CLOONEY

George Clooney – shitës këpucësh

8ROD STEWART

Rod Stewart – varrmihës 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply