Me petale lulesh drejt kreacioneve mbresëlënëse të modës

Dizajni i modës është një prej dizajneve më të popullarizuara në botë – e sidomos dizajni i modës për gjininë femërore.

Në këtë fushë, për shekuj me radhë, janë paraqitur – dhe vazhdojnë të paraqiten – shumë ide e koncepte të bukura, ndërsa në mesin e tyre dhe një fare i veçantë: kreacionet e modës nga petalet e luleve.

Kjo ide gjeniale vjen nga kreatori nga Singapori, Grace Ciao, i cili ka realizuar kreacione të mahnitshme të fustaneve duke përdorur petalet e luleve, lapsin dhe ngjyrat.

Arti i tij është vërtetë mbresëlënës. Ndërkaq, ideja i kishte lindur nga petalet e një trëndafili, të cilat i kishte ruajtur në një libër.

Se çfarë kreacionesh ka realizuar Ciao, shikojeni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

kreacionet lula 008 kreacionet lula 006 kreacionet lula 001 kreacionet lula 004 kreacionet lula 003 kreacionet lula 007 kreacionet lula 002 kreacionet lula 009 kreacionet lula 010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply