Migrantët

Organizata Ndërkombëtare për Migrim (IOM) ka thënë se një rekord prej 432,761 refugjatësh dhe migrantësh kanë kaluar Detin Mesdhe këtë vit – që do të thotë më shumë se dyfishi në gjithë vitin 2014.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply