Momentet epike të njerëzve pranë statujave

Për t’i kujtuar ngjarjet e rëndësishme historike, jetën e personaliteteve me ndikim, si dhe veprat e tyre, për mijëra vjet me radhë njerëzit kanë ngritur statuja në vendet e tyre.

Dhe, përderisa, në të kaluarën – ata vetëm fotografoheshin pranë këtyre statujave, turistët e ditëve të sotme po tregohen gjithnjë e më kreativë.

Po thuajse çdo ditë, llogaritë e tyre në rrjetet sociale në internet janë përplot fotografi argëtuese pranë statujave –  ku ata marrin poza qesharake.

Për ju kemi përzgjedhur 25 momente epike, respektivisht fotografi, që janë realizuar në pjesë të ndryshme të globit tonë pranë statujave apo të statujave – ndërsa ju vlerësojeni se kush ishte më kreativ në përpjekjen e tij. /NGJYRA.COM/

statuja1 statuja2 statuja3 statuja4 statuja5 statuja6 statuja7 statuja8 statuja9 statuja10 statuja11 statuja12 statuja13 statuja14 statuja15 statuja16 statuja17 statuja18 statuja19 statuja20 statuja21 statuja22 statuja23 statuja24 statuja25

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply