Nafta

Derivatet e naftës nuk kontrollohen në kufi dhe kjo lë hapësirë për dyshime për cilësinë e këtij produkti që shitet në tregun e Kosovës, ka deklaruar për REL, Fadil Berjani, kryetar i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply