Ndërtesa lundruese

Kjo ndërtesë lundruese – shtëpi-hotel, është një sistem modular i ndarë në komponentët e vegjël që mund të lëvizin dhe mblidhen kudo.

Ky inovacion i krijuar nga Michele Puzzolante bazohet në një element të ri strukturor që përbëhet nga dy sipërfaqe 15 milimetërshe, një i jashtëm dhe një i brendshëm, të punuara nga qelqi-fibër i armuar.

shtepia lundruese3

Shiritat fotovoltaik janë të integruar në dy sipërfaqet në mënyrë që t’i absorbojnë rrezet e diellit nga jashtë, ndërsa mes dy shtresave të qelqit ndodhet një hapësirë vakumi prej 13 cm, e cila mbron hapësirën nga temperaturat e larta. /NGJYRA.COM/

shtepia lundruese4 shtepia lundruese1 shtepia lundruese5 shtepia lundruese6 shtepia lundruese7

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply