Një rezidencë fenomenale në SHBA

Arkitekti amerikan, Robert Harvey Oshatz, kaprojektuar një rezidencë unike në Chenequa të Milwaukee-t, në Wisconsin të SHBA-ve, për të cilën thotë se është frymëzuar nga ambienti ku është ndërtuar ajo.

Shtëpia, e ndërtuar nga guri, betoni dhe druri, shtrihet në një kodër mes drunjve, ndërsa përmes dritareve të mëdha – në mënyrë të përkryer lidh hapësirat e brendshme me ato të jashtme.

shtepia Milwaukee6

Në hapësirën e brendshme gjendet qëndrimi i madh ditor, në formë rrethore prej guri, me pullaz prej xhami.

Çatia spirale shtrihet mbi hyrje dhe ngrihet mbi katin e sipërm, nga i cili hapet një derë që çon drejt terraces që frymon bashkë me peizazhin dhe ofron një pamje spektakolare drejt liqenit. /NGJYRA.COM/

shtepia Milwaukee8 shtepia Milwaukee10 shtepia Milwaukee7 shtepia Milwaukee11 shtepia Milwaukee4 shtepia Milwaukee12 shtepia Milwauke2 shtepia Milwaukee9 shtepia Milwaukee5 shtepia Milwaukee3

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply