Një shtëpi e përkryer për macen tuaj

Nëse edhe ju keni mace, ndërsa nuk keni ide se si të rregulloni hapësirën tuaj – këto ide nga Asahi Kasei mund t’ju hyjnë në punë.

Në vijim po ju prezantojmë një banesë në Japoni, interieri i së cilës është dizajnuar veçanërisht që të mund t’i kënaqë macet.

mace banesa3

Aty mund të gjeni platforma për mace, tunele, e madje edhe vend të veçantë për to në banjë.

Muret e banesës janë të punuar nga një material special, rezistent ndaj gërvishtjes dhe të lehtë për t’u pastruar. /NGJYRA.COM/

mace banesa6

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply