Një shtëpi mahnitëse në Brazil

Kjo shtëpi me tekstura brilante – që quhet “X11 Residence” – është ndërtuar në Londrina të Brazilit, ndërsa është vepër e kompanisë “Spagnuolo Architecture”.

Forma L e kësaj residence, pos që ka krijuar një hapësirë intime drejt oborrit dhe pishinës – ajo po ashtu është shfrytëzuar për mrekulli për sistemin ekologjik të ftohjes dhe ngrohjes.

Orientimi i shtëpisë dhe dizajni i mençur, kanë bërë që shtëpia të jetë e freskët edhe në ditët më të ngrohta – ndërsa përdorimi i murëve prej guri dhe betoni sjellin një strukturë të brendshme intime.

X11 Residence11

Krahas eksterierit të mahnitshëm, kjo shtëpi është gati e përkryer edhe sa i përket interierit – ku kemi një gërshëtim të mrekullueshëm të modernës dhe tradicionales.

Shtëpia ka ndriçim të bollshëm, ndërsa forma L e saj ofron një interaksion të përkryer në mes të hapësirave të brendshme dhe atyre të jashtme. /NGJYRA.COM/

X11 Residence8 X11 Residence7 X11 Residence6 X11 Residence9 X11 Residence5 X11 Residence4 X11 Residence2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply