Një shtëpi përrallore në një ambient përrallor

Në Truckee të Kalifornisë, në SHBA, kompania “Kelly & Stone Architects” ka realizuar ndërimin e një shtëpie të mahnitshme që inkorporohet për mrekulli me ambientin që e rrethon.

Shtëpia është komode, ndërsa eksterieri i saj dominohet nga kombinimi i bukur i gurit dhe drurit, me ca shtesa metalike. Pullazi i shtëpisë ndërkaq, duket si një shtesë organike me linja interesante gjeometrike.

Shtëpia në përgjithësi është një kombinim i tradicionales dhe modernes, ndërsa brendia e saj, interieri, përshkohet nga një dizajn i mahnitshëm.

Linjat moderne janë inkorporuar për mrekulli me elementet tradicionale, sidomos mobiliet, tavani i lustruar dhe muret prej guri. /NGJYRA.COM/

shtepia gurore 0001 shtepia gurore 0005 shtepia gurore 0002 shtepia gurore 0004 shtepia gurore 0006 shtepia gurore 0007 shtepia gurore 0008 shtepia gurore 0009 shtepia gurore 0010 shtepia gurore 0011 shtepia gurore 0012 shtepia gurore 0013 shtepia gurore 0014 shtepia gurore 0015 shtepia gurore 0016 shtepia gurore 0017

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply