Një shtëpi që frymon me artin

Shtëpia të cilën po ua prezantojmë sot kombinon linjat delikate të projektimit me detaje të mrekullueshme moderne.

Kjo shtëpi, që gjendet në Melburn të Australisë – e projektuar nga arkitekti Robert Simeoni – është e rrethuar me një kopsht të vogël e të bukur, ndërsa ofron momente unike të qetësisë.

shtepi arti5

Qëndrimi ditor dhe tryezaria janë të ndara nga oborri nëpërmjet dyerve rrëshqitëse transparente dhe dritaret e mëdha gjerë në plafon.

Interieri është i freskët dhe i ndritshëm, ndërsa posedon elemente të mrekullueshme të dekorit, si pikturat, foto-kolazhet, oxhakun si dhe mobiliet moderne.

shtepi arti9

E tërë kjo është arritur falë punës unike të arkitektit australian Simeoni, i cili është edhe fitues i çmimeve prestigjioze arkitektonike. /NGJYRA.COM/

shtepi arti2 shtepi arti6 shtepi arti10 shtepi arti12 shtepi arti7 shtepi arti13 shtepi arti8 shtepi arti4 shtepi arti14 shtepi arti3 shtepi arti11

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply