Njerëz të famshëm që s’bëjnë asgjë

Paris Hilton është një person pozitiv, e cila u bë e famshme fillimisht, si modele unike, inteligjente dhe inspiruese. Shaka, shaka; karriera e saj nisi për shkak të perandorisë së hoteleve që ishin në pronësi të gjyshit të saj, Conrad Hilton, i cili tashmë e ka hequr nga testamenti i tij – për shkak të sjelljeve të saja të pahijshme në publik, vetëm sepse ia dilte të shpëtonte nga çdo skandal pa asnjë pasojë.

Hilton është top-personi i famshëm qe s’bën asgjë – absolutisht asgjë. Megjithatë, edhe pse nuk do të përfitojë më asgjë nga perandoria “Hilton”, ajo s’e ka më problem, pasi që gjatë kohës sa shpenzonte pa kontroll, ajo bëri disa veprime të mençura duke hedhur në treg parfumin e saj që i solli mbi 1.5 miliard dollarë fitime, veç rrobave e çantave në emër të saj.

Por, nuk është vetëm Paris Hilton që bën pjesë në këtë listë. Se kush janë tjetër, i shohim në vijim. /NGJYRA.COM/

Paris Hilton's New Single "Come Alive" Release Party

Paris Hilton

2KIM KARDASHIAN

Kim Kardashian

3AMBER ROSE

Amber Rose

4nicole (1)

Nicole Richie

5SPENCER PRATT AND HEIDI MONTAG

Spencer Pratt dhe Heidi Montag

6kevinfederline

Kevin Federline

7katstacks

Kat Stacks

FARRAH ABRAHAM in Bikini

Farrah Abraham

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply