Njihuni me artistin që i “korrigjon” fotografitë tuaja

Të jesh një artist i madh nuk është gjë e lehtë, sepse – krahas talentit, përkushtimit dhe studimit, duhet të jesh dhe shumë kreativ. Artisti brazilian, Lucas Levitan, i ka të gjitha këto…në veçanti kreativitetin.

Levitan, tashmë jeton në Londër, ndërsa famën botërore e ka arritur me vizatimet qesharake, “korrigjimet”, që i bën mbi fotografitë e postuara nga të tjerët në Instagram, por dhe fotografive të famshme historike.

Ai e ka quajtur këtë “rregullim” të fotografive si “invazion fotografik”, ku karakteret e tij qesharake, shpesh të pakuptimta, por gjithsesi kreative, janë të përfshira në skenarët e fotografive të postuara nga të tjerët në Instagram.

Për Lucasin, imazhet e bukura janë një platformë e mahnitshme ku ai mund të tregojë gjithë kreativitetin e tij – i cili, duhet pranuar, vlerësohet goxha shumë nga ndjekësit e “veprave” të tij në internet. Së fundi veprat e tij janë botuar edhe në formatin e shtypur – si libër-album.  /NGJYRA.COM/

korrigjuesi insta 001 korrigjuesi insta 002 korrigjuesi insta 003 korrigjuesi insta 004 korrigjuesi insta 006 korrigjuesi insta 008 korrigjuesi insta 009 korrigjuesi insta 010 korrigjuesi insta 011 korrigjuesi insta 012 korrigjuesi insta 013 korrigjuesi insta 014 korrigjuesi insta 015 korrigjuesi insta 016 korrigjuesi insta 017 korrigjuesi insta 018 korrigjuesi insta 019 korrigjuesi insta 020 korrigjuesi insta 021 korrigjuesi insta 022 korrigjuesi insta 023 korrigjuesi insta 024 korrigjuesi insta 025 korrigjuesi insta 026 korrigjuesi insta 027 korrigjuesi insta 028 korrigjuesi insta 029 korrigjuesi insta 030 korrigjuesi insta 007 korrigjuesi insta 032 korrigjuesi insta 033 korrigjuesi insta 034 korrigjuesi insta 031

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply