Nursultan Nazarbaev

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kazakistan ka bërë të ditur se presidenti Nursultan Nazarbaev ka fituar mandatin e pestë me 97.7 për qind të votave. Duke qenë në pushtet për më shumë se një çerek shekulli, ai ka shtypur kundërshtarët dhe ka mbajtur kontroll të fort mbi mediat.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply