IPKO

IPKO shënoi 15 vjetorin e themelimit dhe tranformimin në kompaninë lidere të telekomunikimeve në Kosovë, që mban 50 për qind të tregut të internetit dhe televizionit kabllor digjital dhe rreth 36 për qind të tregut të telefonisë mobile në vend.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply