Opozita maqedonase

Hapat e mëtejmë të koalicionit opozitar në Maqedoni, do të jetë vazhdimi i publikimit të bombave. Një nga bombat e ardhshme pritet të ketë në qendër partinë shqiptare në pushtet BDI dhe funksionarët e saj, kanë thënë opozitarët maqedonas.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply