OSHEE-ja

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike për herë të parë ka arritur të dalë me fitim, duke mundur të përballojë gropën financiare që krijohet nga vjedhja apo humbja e energjisë. Kryeministri Edi Rama e cilësoi këtë një hap të rëndësishëm dhe tregues të mirëmenaxhimit të këitj operatori.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply