Papa Françesku

Papa Françesku ka thënë se bombardimi atomik i Hiroshimës dhe i Nagasakit vazhdon të shkaktojë “tmerr dhe neveri” edhe 70 vjet pas dhe ka bërë thirrje për ndalimin e armëve të shkatërrimit në masë, ndërsa i ka bërë thirrje njerëzimit që të heqë dorë përgjithmonë nga lufta.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply