Papa

Papa Françesk i ka bërë thirrje të dielën çdo famullie dhe çdo komuniteti fetar që të marrin nga një familje migrantësh si gjest solidariteti, gjest i cili, siç tha ai, do të nis në shtetin e vogël të Vatikanit ku edhe ai jeton.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply