Përmbytjet

Vazhdimi i reshjeve të shiut kanë bërë që lumi i Vjosës të dalë sërish nga shtrati duke zgjeruar hartën e përmbytjeve në jug të Shqipërisë. Raportohet për 7 mijë hektarë tokë bujqësore nën ujë dhe 600 familje të evakukuara.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply