Pikturat energjike të krijuara me gishtërinj

Artisti Paolo Troilo është i njohur për veprat e tij të mahnitshme foto-realistike dhe shumë energjike, të cilat i pikturon vetëm me gishtrinjtë e tij.

Troilo, i cili punon në teknikën bardhë e zi, nuk shfrytëzon asnjë lloj vegle tjetër për të pikturuar, ndërkaq pikturat e tij dominohen nga shpërthimi i energjisë njerëzore.

Në video-materialin që e shoqëron këtë shkrim mund të shihni metodën e pazakonshme të pikturimit të Paolos, si dhe procesin krijues të tij. /NGJYRA.COM/

Paolo Troilo 008 Paolo Troilo 007 Paolo Troilo 006 Paolo Troilo 001 Paolo Troilo 010 Paolo Troilo 011 Paolo Troilo 005 Paolo Troilo 004 Paolo Troilo 02 Paolo Troilo 002 Paolo Troilo 012 Paolo Troilo 009

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply