Pluset dhe minuset e penisëve të vegjël dhe të mëdhenj!

Penisët e mëdhenj kanë anët negative ashtu siç të vegjlit kanë përparësitë. Cilat janë ato?

Penisi i vogël

madhesia efekt4

Përparësitë:

–        Gjithmonë fërkon pikën G.

–        Nëse mbështetet për vagjinën tënde, fundi i tij stimulon klitorisin.

–        Mund ta fërkosh mbi pantallona dhe të mos vëreheni nga të tjerët.

–        Mund ta fusni të tërin në gojë dhe të mos ngufateni.

–        Më lehtë mund ta masturbosh – mjafton njëra dorë.

–        Kur e mban derisa është në ereksion, ndihesh e fuqishme.

–        Te seksi anal ndjenja është unike.

Mangësitë:

–        Ndonjëherë nuk përmbush kënaqësitë.

–        Nuk e shtrëngon qafën e mitrës.

–        Nganjëherë derisa e fusni në vagjinë, nuk e ndien.

–        Madje, nganjëherë edhe kur është në ereksion, nuk e sheh brenda pantallonave.

–        Nëse me rastin e stimulimit, në vend të dorës përdor vetëm gishtat – mund t’ju frustrojë.

–        Seksi në këmbë zakonisht është i vështirë.

Penisi i madh

madhesia efekt1

Përparësitë:

–        Të plotëson.

–        Shtrëngon qafën e mitrës dhe stimulon mitrën.

–        Gjatë penetrimit tërheq buzët e vagjinës dhe kështu drejtpërdrejt stimulon klitorisin.

–        Kur është në ereksion brenda pantallonave duket fantastik.

–        Të ofron orgazma të thella.

–        Kur e mban në dorë, ndihesh sikur një vajzë e vogël.

–        Mund të arrijë çdo pozitë, çdo skaj dhe çdo thellësi.

–        Të frikëson dhe të eksiton.

Mangësitë:

–        Mund të shkaktojë dhembje dhe pengesa.

–        Në qafën e mitrës mund të shkaktojë dhembje dhe t’ju krijojë ndjenja pakënaqësie.

–        Mund të fërkojë tepër fortë buzët e vagjinës dhe të shkaktojë plagë të vogla.

–        Nën pantallona është e vështirë të fshihet ereksioni.

–        Dështon pikën G.

–        Gjatë stimulimit me dorë duhet shumë më tepër të angazhoheni dhe nuk mund ta fusësh të tërin në gojë.

–        Harroje seksin anal: nuk është e mundshme ta fusësh në anus.

Penisi tepër i madh gjatë penetrimit mund të shkaktojë dhembje, të cilat ju shkaktojnë pakënaqësi. /NGJYRA.COM/

Man looking in his underpants

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply