Porno-yjet me diploma

Mbi 90 % për qind e popullatës në botë, për të mos thënë 100 %, konsiderohet të kenë parë së paku 1 herë në jetën e tyre një film porno. Nëse jo një film, së paku një skenë porno pa dyshim se e kanë parë.

Por, të mendosh se ata aktorë në ata filma janë aty vetëm e vetëm se nuk kanë mundur të zgjedhin ndonjë profesion tjetër, është gabim.

Këtë më së miri e dëshmon fakti se shumë prej, kryesisht aktoreve, kanë të mbaruar fakultetin, e madje disa prej tyre kanë shkuar edhe në shkallë më të larta shkollimi, deri në doktoratë.

Kështu, ne kemi përzgjedhur një listë të porno-yjeve që, përveçse shfaqin “vlerat” e tyre prej aktoreje, kanë edhe bagazh të gjerë studimi në prapavijë. T’i shohim me radhë. /NGJYRA.COM/    

Shy-Love-1Shy Love është kualifikuar si kontabiliste në moshën 25 vjeçe

Joanna Angel 2  Joanna Angel ka diplomë të Letërsisë Angleze

Missy Woods 3Missy Woods ka diplomuar në Psikologji dhe aktualisht është duke kryer magjistraturën

 A.J Bailey 4A.J Bailey ka diplomë magjistrature në dy degë, Antropologji dhe Muze

 TJ_Hart5T.J. Hart ka tri diploma në Artin Psikologjik dhe në Sociologji

 Annie Sprinkle 6Annie Sprinkle është PhD

 Sharon-Mitchell-7Sharon Mitchell është PhD

Tera Patrick 8  Tera Patrick është infermiere e regjistruar dhe ka diplomuar në Mikro-biologji

 Script writer and cast member Lee poses during photocall to promote movie "Cherry" at 62nd Berlinale International Film Festival in BerlinLorelei Lee është e diplomuar në vitin 2008 dhe ka vazhduar studimet e magjistraturës në Shkrim kreativ

 Lisa Sparxxx 10Lisa Sparxxx, që mban rekordin botëror për seks me 919 meshkuj në ditë, është magjistre e Arteve në Multimedia

 Laurie-Wallace-11Laurie Wallace është e diplomuar e dyfishtë në Gjuhën Gjermane dhe në Shkencat Politike

 Nina Hartley 13Nina Hartley është e kualifikuar si infermiere e regjistruar

 Asia Carrera 14Asia Carrera ka përfunduar shkallën e parë të studimeve të japonishtes dhe atë të biznesit. 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply