Portretet e pabesueshme prej teli

Artisti korean, Seung Mo Park, është i njohur botërisht për skulpturat e tij të mahnitshme (për të cilat kemi shkruar me herët: Skulpturat e mrekullueshme prej telit të aluminit), por edhe për portretet që i realizon në tërësi nga teli.

Secilën vepër të tij, Mo Parke fillon me një imazh të projektuar me disa shtresa teli, të cilat më pastaj i përpunon në detaje, derisa e fiton portretin realist.

Çdo shtresë e telit ndërkaq, është e trashë disa centimetra, mu sikur dhe largësia në mes tyre, që në fund – veprës së tij i japin thellësinë dhe dimensionin e veçantë.

Shikoni fotogalerinë në vijim dhe kënaquni. /NGJYRA.COM/

tel portrete14 tel portrete13 tel portrete12 tel portrete11 tel portret14 tel portrete3 tel portrete1 tel portrete6 tel portrete2 tel portrete9 tel portrete10 tel portrete4 tel portrete7 tel portrete8

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply