Portretet mbresëlënëse të njerëzve autoktonë nga të katër anët e botës…

Sa të ndryshëm aq të ngjajshëm! Ky mund të jetë përshkrimi më mirë për njerëzit që jetojnë në planetin e tokës.

Të ndryshëm për nga veshja, kultura, gjuha, ritet… të ngjajshëm për nga hallet, lufta për ekzistencë, përkujdesi ndaj familjes, fëmijëria…

Në vijim ju sjellim një fotogaleri mbresëlënëse – portretet e njerëzve autoktonë në pjesë të ndryshme të botës – prej fiseve të Etiopisë, deri te ato në Brazil, Guatemalë apo dhe Nepal. /NGJYRA.COM/

autokton port 0012 autokton port 0013 autokton port 0014 autokton port 0015 autokton port 0017 autokton port 0018 autokton port 0005 autokton port 0006 autokton port 0007 autokton port 0008 autokton port 0009 autokton port 0010 autokton port 0011 autokton port 0004 autokton port 0003 autokton port 0002 autokton port 0001 autokton port 0019 autokton port 0020 autokton port 0021 autokton port 0022 autokton port 0023 autokton port 0024 autokton port 0025

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply