Pozita

Kuvendi i Kosovës ka votuar ndryshimet kushtetuese me të cilat hapet rruga ligjore për ngritjen e Gjykatës Speciale për Krime Lufte.Votimi kaloi me 82 vota pro, 5 kundër dhe 1 abstenim. Ndërkaq, deputetët e opozitës nuk kanë votuar fare, megjithëse ishin të pranishëm në sallë gjatë votimit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply