Ramadan Zejnullahu

Rektori i UP-së, Ramadan Zejnullahu, këmbëngul në kritere, Ai ka ndërprerë mbledhjen e Senatit për të stopuar avancimet e dyshimtatë profesorëve dhe asistentëve që nuk i plotësojnë kriteret e kërkuara, raporton Telegrafi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply