Recep Erdogan

“Burrat dhe gratë nuk mund të jenë të barabartë dhe feministët nuk e kuptojnë amësinë”. Deklarata e presidentit turk, Recep Tayyip Erdogan gjatë një konference për të drejtat e grave në Ankara, shkaktoi reagime të forta dhe kritika në rrjetet sociale.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply