Remitencat

Pa dërgesat e qytetarëve të Kosovës që jetojnë jashtë vendit, norma e varfërisë në Kosovë do të ishte 50 % më e lartë, thuhet në një analizë të Grupit për Studime Juridike dhe Politike.Sipas të dhënave të BQK-së, remitencat kapin shifrën e mbi gjysmë miliardë euro në vit, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply