Rruga e Arbrit

Kinezët do të financojnë “Rrugën e Arbrit”, ndërtimi i së cilës do të nisë vitin e ardhshëm. Marrëveshja është nënshkruar në Beograd në samitin mes Kinës dhe vendeve të Evropës Lindore dhe Ballkanit. Kjo është konfirmuar nga ana e kryeministrit Edi Rama.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply