Sam Smith

Këngëtari britanik, Sam Smith, është shpërblyer për këngën dhe interpretimin më të mirë në ceremoninë Grammy Awards që është mbajtur në Los Angeles, ndërsa për albumin e vitit është shpërblyer këngëtari dhe kompozitori amerikan, Beck Hansen.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply