Sebastian Krüger, artisti që u jep shpirt portreteve

Gjatë një çerek shekulli të karrierës së tij kreative, piktori Sebastian Krüger, është dëshmuar si promotor i Pop Artit Modern, ndërsa ka realizuar me mjeshtëri portretet e personazheve të famshme.

Veprat e tij artistike, që prezantojnë mjeshtrinë bashkëkohore të prodhimit të imazheve, tërheqin një numër të madh të vizitorëve në galeritë dhe muzetë anëmbanë botës.

Kruger3

“Fytyrat” e tij mirëdashëse, por subversive, janë një mirënjohje për botën e bukur të pop dhe rock kulturës – sidomos të viteve të gjashtëdhjeta, me të cilat duket sikur artisti gjerman ka krijuar një lidhje rituale.

Portretet e tij, dhe jo vetëm, duken sikur fotografi origjinale që kanë shpirt brenda tyre, ndërsa kanë zbukuruar shumë ballina të gazetave, revistave, afisheve, por dhe të albumeve muzikore. /NGJYRA.COM/

Kruger2 Kruger8 Kruger1 Kruger5 Kruger4 Kruger20 Kruger19 Kruger18 Kruger17 Kruger15 Kruger16 Kruger27 Kruger25 Kruger22 Kruger21 Kruger10 Kruger28 Kruger29 Kruger11 Kruger13 Kruger14 Kruger6 Kruger9 Kruger23 Kruger26 Kruger30 Kruger24

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply