Serbia

Drejtori i Zyrës qeveritare për marrëdhënie me medie, Milivoje Mihajloviq, duke folur për trazirat e 17 marsit 2004, ka thënë se Serbia sot e ka ndikimin më të fuqishëm në Kosovë që nga viti 1999 dhe se serbët e Kosovës janë më së të sigurt tani se sa që ishin atëherë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply