Shpërlarja e parave

Shpërlarja e parave vazhdon të mbetet një dukuri mjaft e pranishme në Kosovë. Sipas të dhënave të Policisë, në 6-mujorin e parë të këtij viti janë raportuar dhe iniciuar pesë raste të shpëlarjes së parave.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply