Shtëpia e mbushur me gjelbërim

Duke e parë mungesën e gjelbërimit në qytet dhe nevojën për relaks në hapësira të gjelbëruara, studioja e dizajnit ALTS solli një koncept ndryshe të interierit të banimit nga ato që jemi mësuar për t’i parë deri më sot.

Në shtëpinë e emëruar “Kofunaki“ ata inkorporuan në mënyrë brilante botën bimore brenda shtëpisë, që së bashkë me ndriçimin natyral ofrojnë një model unik të rregullimit të interierit.

Kofunaki3

Shumë gjelbërim u soll brenda kësaj shtëpie japoneze, duke mbjellë bimë dhe pemë të ndryshme – dhe padyshim se banorët do t’i përjetojnë të gjitha stinët e vitit brenda hapësirës së banimit. /NGJYRA.COM/

Kofunaki2 Kofunaki1 Kofunak5 Kofunaki4 Kofunaki7

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply