Shtëpia në parajsë

Në vijim po ua prezantojmë shtëpinë e ndërtuar në Rio de Janeiro – Brazil, nga studioja projektuese MK27, e cila është fituese e çmimeve prestigjioze arkitektonike.

Dy katrorë nga betoni i armuar qëndrojnë të fiksuar në një ambient kodrinoro-malor, mu pranë shkëmbinjve të bregdetit.

paraty ho666

Shtëpia është e projektuar asisoj që të duket sikur objekti është nisur nga zona malore drejt plazhit, sidomos me krahun e dalë 8 metërsh.

Shtëpia, me një strukturë të ideuar me mençuri, duket sikur balancon topografinë tokësore, ndërsa me ndriçim të mjaftueshëm ofron pamje drejt natyrës së virgjër dhe mahnitëse.

paraty ho111

Shtëpia po ashtu është e mobiluar me stil, ndërsa është përshtatur për mrekulli në ambientin ishullor ku është ndërtuar. /NGJYRA.COM/

paraty555 paraty666 paraty777 paraty888 paraty ho555 paraty ho222 paraty ho444 paraty ho333 paraty111 paraty ho777 paraty999

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply