Shtëpitë ekologjike të së ardhmes

Shtëpitë që po ua prezantojmë në vijim janë disa objekte ekologjike të banimit, që shfrytëzojnë energjinë natyrore nga dielli, era, apo edhe burimet gjeo-termike.

Dhe, përderisa shumica e njerëzve sot jetojnë në shtëpitë që janë të varura nga energjia elektrike dhe lëndët e ndryshme djegëse – ekziston një numër shumë i vogël i njerëzve që jetojnë në shtëpitë e ndërtuara në harmoni me ligjet e natyrës të planetit ku jetojmë.

eko shtepi12

Ka shumë parashikime se, në një të ardhme jo shumë të largët, do të shtohet shumë numri i njerëzve që do të jetojnë në shtëpi të tilla – andaj njihuni me ardhmërinë që po na pret. /NGJYRA.COM/eko shtepi4 eko shtepi7 eko shtepi5 eko shtepi2 eko shtepi32 eko shtepi22 eko shtepi21 eko shtepi27 eko shtepi26 eko shtepi20 eko shtepi28 eko shtepi29 eko shtepi30 eko shtepi31 eko shtepi25 eko shtepi24 eko shtepi23 eko shtepi19 eko shtepi15 eko shtepi14 OLYMPUS DIGITAL CAMERA eko shtepi17 eko shtepi16 eko shtepi13 eko shtepi8 eko shtepi9 eko shtepi10 eko shtepi11 Fantastic Eco House Designs Ideas Curved Lawn Roof Large Garden eko shtepi3 eko shtepi1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply