Si ta kënaqni në maksimum femrën në krevat?

Paraloja nuk është e thënë gjithmonë të jetë hyrje në seks, le të jetë stimulimi i pafund gjatë kohës kur do ta bëni të çmendet partnerja nga kënaqësia. Filloni ta stimuloni me gjuhë dhe një kohë të gjatë qëllimisht shmanguni zonave erogjene.

Kënaqeni me gjuhë

Është e vërtetë që femrat kënaqen shumë, andaj gjuha është arma juaj. Armë me të cilën do ta çoni deri në kënaqësi të çmendur nëse do t’i kushtoheni asaj pune ndryshe dhe më pak drejtpërdrejt.

Filloni nga qafa, pastaj nga veshët dhe mos lini asnjë pjesë të trupit të saj. Me këtë mendojnë edhe për shpinën e saj, gilcat, barkun dhe shputat. Kënaqeni me gjuhë gjithkah dhe aty ku një kohë të gjatë nuk e keni përdorur gjuhën.

cifti max1

Nëpër të gjitha vendet ku nuk janë zonat erogjene, gjë që do të thotë që t’i shmangni thimthat e sisëve dhe zonat mes këmbëve. Kjo është esenca e kësaj këshille.

Që gjuha juaj të “punojë” atje ku sjell kënaqësi, por jo edhe orgazmën. Kur gjuha juaj të fillojë t’i ofrohet zonës së thimthave apo zonës mes këmbëve, mu para prekjes ndryshojeni vendin dhe shkoni në anën e kundërt të trupit.

Kushtoni kujdes reaksioneve të trupit të saj, frymëmarrjes së saj dhe nivelit të eksitimit nuk bën që juve dhe partneres t’ju bëhet monoton, andaj lozni. Kur të fillojë të bjerë eksitimi, shkoni në ato zona dhe qëndroni aty derisa eksitimi të ngrihet.

cifti max3

Kur ta lodhni dhe ta eksitoni, kur të dëshirojë gjënë kryesore, bëjeni të përjetojë orgazmën në atë mënyrë që të zbrisni më poshtë dhe të bëheni sikur keni harruar klitorisin, pastaj kur të arrijë atmosfera e shpërthimit, përqendrohuni tek klitorisi dhe bëjeni të përjetojë orgazëm të paharrueshme.

Penisin ofroja në fund

Me penisin vazhdoni të njëjtën lojë. Penetroni dhe mos e lejoni që t’ju “tërheqë në përfundim të shpejtë të gjësë kryesore”. Lozni me penisin dhe me trupin e saj pa dyshuar që do të keni ereksion të fortë dhe të qëndrueshëm.

cifti max4

Lejoni që t’ju ofrojë gojore. Kur të bindeni se është bërë mjaft, sërish lozni pak pastaj sërish mos lejoni që të ta prekë apo të ta marrë në gojë.

Kur të jetë e “çmendur” me lojën, filloni me penetrimin dhe kur të jetë mjaft gjatë brenda, ndaloni. Kontrolloni vetë tempin dhe pastaj fillojani dhe çojeni në kulm edhe veten edhe partneren. Do të kënaqeni edhe ju edhe ajo, pastaj do t’i ofroni diçka që me siguri askush nuk i ka ofruar! /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply