Skenat e pabesueshme të turmave të njerëzve

Mendoni se jetoni në një mjedis të mbipopulluar, ku duhet të prisni në radhë të gjata, apo ku tollovia që krijohet në transport publik dhe komunikacion është e padurueshme? Prisni pak, ka dhe më keq.

Përpara se ti akuzoni autoritetet e vendit, apo dhe bashkëqytetarët tuaj, për mungesë kulture në rrugë, plazh, apo dhe në hapësirat publike në përgjithësi, shikojeni fotogalerinë që ua sjellim në vijim – për të parë se me çfarë problemesh ballafaqohen njerëzit në botë.

Fotografët e agjencisë Reuters kanë regjistruar skenat e pabesueshme të turmave të njerëzve që krijohen në pjesë të ndryshme të botës – ku vështirë është të shpëtosh pa pasoja. /NGJYRA.COM/

1. Njerëzit përpiqen ta zënë trenin e stëmbushur në Indonezi. Vështirë të kuptohet se si niset ky tren nga platforma?

tollovia njerezit 001

2. Tifozët e flaktë të futbollit mbështesin kombëtarën e tyre në Seul, Korea e Jugut.

tollovia njerezit 002

3. Shpëtimi nga vera e nxehtë në Suining të Kinës.

tollovia njerezit 006

4. Njerëzit kalojnë urën “Tai Ping”, në Jushui të Kinës, duke besuar se ky veprim do t’u sjellë fat në të ardhmen.

tollovia njerezit 003

5. Të punësuarit në kompaninë e sigurimeve “Lloyds of London”, gjatë ceremonisë Dita e Kujtimit, në Londër.

tollovia njerezit 004

6. Besimtarët hindu gjatë spërkatjes më ujin e shenjtë, në Ahmedabad.

tollovia njerezit 005

7. Një ndeshje boksi në SHBA.

tollovia njerezit 007

8. Një terminal në Pekin, Kinë.

tollovia njerezit 008

9. Ta zësh trenin e fundit, në Dhaka, Bangladesh.

tollovia njerezit 009

10. Drejt provimit pranues, Wuhan, Kinë.

tollovia njerezit 010

11. Në stacionin e trenit në Manila, Filipine.

tollovia njerezit 011

12. Punëkërkuesit në panairin e punësimit në Chongching, Kinë.

tollovia njerezit 012

13. Besimtarët myslimanë dalin nga xhamia pas faljes së Bajramit, në Kashmir.

tollovia njerezit 013

14. Pushuesit kinezë gjatë verës së ngrohtë, në Dalian të Kinës.

tollovia njerezit 014

15. Festa e Vitit të Ri, në Durban, Afrikë e Jugut.

tollovia njerezit 015

16. Nisja e trenave në Dhaka, Bangladesh.

tollovia njerezit 016

17. Tollovia në komunikacion, në Taivan.

tollovia njerezit 017

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply