Skulpturat magjepsëse prej telit

Artisti Gavin Worth kurrë nuk ka qenë në ndonjë shkollë të artit, mirëpo në kohën e lirë i pelqen të merret me art – me vizatim, me pikturim dhe me skulpturë. Por, të ndalemi të kjo e fundit, ku Gavin ka bërë goxha emër.

Gavin krijon skulptura të mahnitshme prej telit të çelikut, më të cilin realizon forma të ndryshme, ndërsa skulpturat qëndrojnë natyrishëm të vendosura mbi bazament.

Skulpturat e tij portretizojnë njerëzit, dashurinë, bukurinë e trupit të femrës dhe humanizmin. /NGJYRA.COM/

Gavin Worth 002 Gavin Worth 003 Gavin Worth 007 Gavin Worth 011 Gavin Worth 010 Gavin Worth 006 Gavin Worth 001 Gavin Worth 009 Gavin Worth 013 Gavin Worth 014 Gavin Worth 012 Gavin Worth 004 Gavin Worth 015 Gavin Worth 016

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply