Stefan Fyle

Komisioneri për Zgjerim i BE-së, Stefan Fyle deklaroi gjatë fjalës së tij se është krenar për Shqipërinë dhe shqiptarët. Dhënia e statusit për Shqipërinë është inkurajim për reformat që lipsen të ecin para, tha Fyle në Tiranë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply