Swissminiatur, e tërë Zvicra në një vend të vetëm

“Swissminiatur” është një park që ndodhet në pjesën italisht-folëse të Zvicrës, në kantonin Ticino – dhe është një prej vendeve më të preferuara dhe më të famshme për t’u vizituar në këtë vend.

Pra, nëse nuk keni shumë kohë dhe mundësi financiare për të shitur nëpër Zvicër dhe për t’i njohur të gjitha bukuritë natyrore dhe arkitektonike të saj, atëherë, mjafton të vizitoni parkun “Swissminiatur” – një vend argëtues që ofron të gjitha atraksionet e shtetit helvetik.

Se si duket parku në fjalë, mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

swissminiatur_005 swissminiatur_006 swissminiatur_004 Melide: turismo alla Swissminiatur swissminiatur_002 swissminiatur_007 swissminiatur_008 swissminiatur_009 swissminiatur_010 swissminiatur_011 swissminiatur_012 swissminiatur_013 swissminiatur_014 swissminiatur_015 swissminiatur_016 swissminiatur_017 swissminiatur_018 swissminiatur_019 swissminiatur_020

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply