Aleksis Tsipras

Lideri i Syrizës, Aleksis Tsipras ka dalë përsëri fitues në garën e tretë zgjedhore brenda nëntë muajve të fundit dhe grekët duket se e kanë zgjedhur përsëri atë dhe partinë e tij për të vazhduar reformat që do të nxjerrin vendin nga kriza.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply