Të famshmit që e kanë humbur betejën me peshën trupore

Për shumicën e njerëzve ata janë modelë se si duhet kujdesur për trupin dhe në përgjithësi dukjen. Në fakt, shumica syrësh – sepse edhe në mesin e të famshmëve ekzistojnë disa persona që, me kalimin e kohës, kanë humbur betejën me peshën trupore.

Por, cilët janë ata? Fatkeqësisht, po ata që dikur ishin idolë të shumë të rinjve. Disa prej tyre ranë në depresion për shkak të problemeve familjare, disa për shkak të problemeve profesionale, apo dhe shëndetësore… por, ka dhe prej tyre që thjeshtë – nuk duan të çajnë më kokën se çfarë thonë të tjerët, sepse janë lodhur nga të qenit idol dhe duan të jetojnë jetën sipas mënyrës së tyre.

Të shohim në vijim se cilët janë të famshmit që e kanë humbur betejën me peshën e tyre trupore. /NGJYRA.COM/

Mike Tyson

shendet yje 00001

Mariah Carey

shendet yje 00002

Steven Seagal

shendet yje 00003

Val Kilmer

shendet yje 00004

Britney Spears

shendet yje 00005

Kelly Clarkson

shendet yje 00006

Jessica Simpson

shendet yje 00007

Kevin Federline

shendet yje 00008

Janet Jackson

shendet-yje-00009

Christina Aguilera

2012 NCLR ALMA Awards - Arrivals

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply