Të famshmit që i shkatërroi “brisku”

Trendi i përmirësimeve estetike përmes kirurgjisë plastike, megjithëse daton si mundësi qysh moti, ka bërë bujë vetëm në këto 30 vjetët e fundit. I ideuar për t’i ndihmuar ata persona që kanë deformime të lindura apo nga ndonjë aksident, ai ka marr tjetër kahe.

Shumë prej të famshmëve që na ekspozohen në televizione kanë pranuar të kenë bërë ndërhyrje kirurgjike plastike në pjesë të ndryshme të trupit të tyre. Por, jo të gjitha ato ndërhyrje me bistur kanë qenë të nevojshme (mendim i Redaksisë).

Madje, disa prej tyre janë shumë pishman që i kanë hyrë kësaj pune, pasi sot i vuajnë pasojat e vendimeve të ngutshme për një ndërhyrje të tillë.

Listën e personave të famshëm që kanë bërë përmirësime estetike e kryesojnë femrat, mirëpo as meshkujt nuk bëjnë përjashtim.

Në vijim ju sjellim një listë të yjeve holivudiane që kanë bërë ndërhyrje kirurgjike estetike, por që po të kishin mundësi, do ta kthenin kohën prapa e t’i zhbënin ato! /NGJYRA.COM/

1PARIS

Paris Hilton

2DARYL HANNAH

Daryl Hannah

3DOLLY PARTON

Dolly Parton

4NICOLE

Nicole “Coco” Austin

5CARROT TOP

Carrot Top

6LINDSAY LOHAN

Lindsay Lohan

7BRISTOL PALIN

Bristol Palin

8PAMELA ANDERSON

Pamela Anderson

9JOAN RIVERS

Joan Rivers

10FERGIE

Fergie

11PRISCILLA PRESLEY

Priscilla Presley

12JANICE DICKINSON

Janice Dickinson

13KATIE PRICE

Katie Price

14MELANIE GRIFFITH

Melanie Griffith

15PETE BURNS

Pete Burns

16DONATELLA VERSACE

Donatella Versace

17JOCELYN WILDENSTEIN

Jocelyn Wildenstein

18AMANDA LEPORE

Amanda Lepore

19IGOR AND GRICHKA BOGDANOFF

Igor dhe Grichka Bogdanoff

20Heidi Montag

Heidi Montag

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply